Bine ați venit pe pagina oficială Assistauto.ro 004(0)740-888-828    office_assistauto@yahoo.com
Home Despre noi Servicii Oferte Parteneri Galerie Foto Contact


Despre noiPatronul firmei, Nicolae Neamț s-a născut în județul Bistrița și locuiește în comuna Șeitin din anul 1989, când a venit cu familia și s-a stabilit aici. A absolvit liceul din Nădlac, este căsătorit și are 2 fete.  A mărturisit  că a ales această zonă pentru că este mult mai bogată decât ce-a din care a venit cu familia, iar oportunitățile de muncă și de dezvoltare a unei afaceri au fost și sunt mult mai mari decât în Bistrița. "Pe de altă parte, mă simt împreună cu familia mea la Șeitin ca și cum n-aș fi trăit niciodată în alt loc și nu aș dori să plec niciodată de aici. Aici am liniște și îmi pot desfășura activitatea foarte bine."
Cum a început...A lucrat ca șofer angajat. Apoi a decis să desfășoare această activitate pe cont propriu, achiziționând în acest sens un microbuz de 8 locuri, la mâna a doua. A fost o perioadă cu o legislație precară în domeniul transportului de persoane. Din anul 2009, după intrarea României în Uniunea Europeană lucrurile s-au schimbat, transporturile ca și alte domenii economice a devenit din ce în ce mai reglementat din punct de vedere legislativ  și a trebuit să treacă la alt nivel al afacerii. Astfel a întemeiat firma S.C. Assistauto NYK & BYA S.R.L pe care a dezvoltat-o în anii următori până la ce reprezintă ea azi.

Garajul firmei este azi compus din 14 mașini: 3 microbuze de 20 de locuri, 3 microbuze 8 locuri și 6 autocare de 3 stele  de câte 55 de locuri fiecare pentru transport intern și internațional, 2 turisme. Toate mașinile sunt într-o stare tehnică foarte bună, iar autocarele sunt noi sau nu mai vechi de 4 ani. "De fapt, aceasta este și politica mea, să nu am autocare mai vechi de 5 ani. După această "vârstă " le vând și achiziționez altele noi." Firma dispune de șoferi profesioniști angajați care dețin toate atestatele cerute de către activitatea de transport persoane și care pot efectua curse atât în țară și în Europa, în țările UE și non-UE, lucru deosebit de important pentru aria mare pe care o putem acoperi cu mașinile noastre. Putem merge practic oriunde!

Achiziționarea autocarelor s-a făcut prin intermediul băncilor, în leasing, prin credit. "Am ajuns la un asemenea nivel de încredere, în relațiile mele cu băncile, încât acestea nu îmi mai percep dobândă la genul acesta de achiziție. Pot spune că sunt partener cu băncile prin care îmi derulez  aceste achiziții  acest lucru fiind posibil  datorită seriozității dovedită în acești ani de când dețin afacerea. Practic, în acest moment dezvoltarea afacerii  îmi  este total la îndemână  și depinde doar de mine cum vreau să funcționeze în viitor."

Activitatea firmei este de transport persoane. Efectuăm transporturi turistice în țară și în tot restul Europei. Efectuăm curse regulate speciale transportând angajații spre și de la locul de muncă în zonele industriale, transport școlar în localitățile învecinate și curse ocazionale în țară sau străinătate, de exemplu transportul ansamblurilor folclorice la evenimente artistice, delegații, echipe sportive, nuntași, etc. Avem o relație deosebită cu firmele de turism, care ne furnizează cea mai mare parte a persoanelor pentru cursele externe.

Prin felul care îți respecți partenerul de afacere și clientul pe care îl transporți dăm dovada profesionalismului și seriozității în relațiile noastre. Curățenia și promptitudinea cu care șoferi noștri  își servesc clienți face din firma noastră foarte căutată în domeniul transportului de persoane.


Premii și distincții